CloseForm

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

Schoksorteren

Gaat u voor nauwkeurigheid? Dan kiest u voor schoksorteren. De unieke schoksorteertechniek zorgt voor een productvriendelijke en zorgvuldige sortering voor ieder type aardappel.

Nauwkeurig

In de sorteermachine tuimelen de aardappelen bij elke schokbeweging schuin naar voren. Bij de juiste sorteergaten vallen de aardappels door de zeef heen. Door de rubberen omhulsels bij de zeven lopen de aardappelen geen schade op. Met als resultaat een zeer nauwkeurige en productvriendelijke maatsortering.

Extra voorraad

Nooit stilstaan tijdens het sorteren. De Bunkersorteermachine staat bovenop de bunker. De bunker buffert de aardappelen en de kisten kunnen gevuld worden. De kisten kunnen zo gewisseld worden en het sorteerproces kan doorgaan.

Compact en Capaciteit

Voor de meest compacte sorteermachine kiest u de Kistensorteermachine. Wilt u daarentegen meer capaciteit behalen? Dan is de Trapsorteerder een goede match. De trapsgewijze sorteertechniek zeeft de juist maat aardappelen, waarbij de rest van de aardappelen via een band onder het zeefdek naar de volgende zeef gaan. Doordat de aardappelen niet over alle zeven hoeven is de sortering sneller.

Perfecte afstemming

Eenvoud siert deze machine. U kunt zelf de machine moeiteloos afstemmen op uw aardappel ras. De schokdiepte is in te stellen met de handwiel aan de zijkant van de machine. Minder schoktdiepte zorgt voor hogere capaciteit. De schokrichting is eenvoudig aanpasbaar met een hendel. Zo heeft u een optimale afstemming voor uw product.

Unieke voordelen

  • Sorteren op maat
  • Sorteren met voorraad
  • Continue sorteerproces

Schoksorteren in beeld

  • Bekijk onze sorteerlijn.
  • Eenvoudige schokdiepte verstelling voor een precieze maatnauwkeurigheid.
  • Voorwaartse schokverstelling voor het juiste sorteerresultaat en capaciteitsinstelling.

Wilt u weten of deze machine het beste past in uw situatie?

Neem contact op met:

Teade Geertsma

Bel 0229 502150
Of stuur een e-mail naar:
sales@schoutensorting.com

Vragen over service, onderhoud of onderdelen?

Neem contact op met:

Invaro Services

Bel 0229 502 150
of stuur een e-mail naar
service@bercomex.com

Andere klanten bekeken ook:

#oplossingen
Schudsorteren
Via de aanvoerband komen de aardappelen op de zeven terecht. Door een schuddende beweging glippen de aardappelen door zeven heen. De tijdschakelaar zorgt ervoor dat korte en lange schudbewegingen elkaar afwisselen. Om te zorgen dat de aardappel bij elke beweging de juiste afstand aflegt, is de schudrichting en snelheid verstelbaar. Zo kunt u een capaciteit van maar liefst 35 ton behalen. Productvriendel
Bekijk de machine
#oplossingen
Optica CS
Via de verenkelaar worden de aardappelen van elkaar gescheiden, zodat de aardappelen één voor één onder het camerahuis door kunnen. Hierdoor worden ze zeer nauwkeurig beoordeeld op maat, kluiten, stenen, groeischeuren en poppetjes. Op de vooraf ingestelde posities worden de aardappelen door middel van lucht naar de desbetreffende dwarsband begeleid en direct afgevoerd naar de bijbehorende kist. Zware kluiten worden mechanisch van de band gedrukt. Inzicht
Bekijk de machine
#oplossingen
Valbrekers
De valbreker werkt nauw samen met de aanvoerband. De aardappelen worden aangevoerd op de band en vallen via de valbreker in de kist. Doordat de valbreker is aangesloten op de aanvoerband, geeft hij een signaal af bij een volle kist. Ook stopt de band direct, zodat uw kisten niet overstromen. Zo zijn uw volle kisten eenvoudig en snel te wisselen. Productvriendelij
Bekijk de machine

Deel deze oplossing

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!