CloseForm

LET'S TAKE SERVICE TO THE NEXT LEVEL

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

Support

Presteren op piekmomenten

Honderdduizenden kilo’s aan producten sorteren en verwerken in een korte tijd. U bent vertrouwd met periodes waarin het aankomt op de optimale productiviteit van mens en machine. Op piekmomenten is een haperende machinelijn wel het laatste wat u wilt. Want stilstaan kost geld. Daarom bieden we support. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Stronger together

Dat u in bedrijf blijft, efficiënt werkt en een kwalitatief goed product aflevert, staat bij ons voorop. In samenwerking met onze servicepartner Invaro Service & Supply helpen we u daarbij op alle fronten. Heeft u met spoed een servicemonteur nodig? Bel 0229-502150 of ga naar www.invaroservices.com.

Neem contact op met onze specialisten

Teade Geertsma - sales Schouten

Teade Geertsma
  |   
Manager sales support

Stuurt onze sales binnendienst aan. Teade houdt nauw contact met andere afdelingen binnen het bedrijf om de verkoop te stroomlijnen.

Bel +31 (0)229 502 150
of stuur een e-mail naar
t.geertsma@schoutensorting.com

Bram Jansen - Sales Schouten aardappelen

Bram Jansen
  |   
Export manager / Accountmanager

Komt uit een echte aardappelfamilie. Niet gek dat Bram onze export manager is, maar ook accountmanager voor al onze aardappeloplossingen.

Bel +31 (0)229 502 150
of stuur een e-mail naar
b.jansen@schoutensorting.com

Support nodig?

Storing

Wanneer uw machine stilstaat, daalt de dagopbrengst met de minuut. Medewerkers kunnen niets doen, de kwaliteit van uw product neemt mogelijk af en u loopt het risico dat u overuren moet draaien én uitbetalen. Wij brengen uw proces zo snel mogelijk weer in beweging.

Installatie

Heeft u een machine besteld bij Schouten of Bercomex? Dan verzorgen wij de installatie. Omdat we de machines van Schouten en Bercomex tot in het kleinste detail kennen, weten we precies wat er moet gebeuren om de gewenste efficiëntieslag te maken.

Onderhoud

Met een goed onderhouden machine start u fris en met vertrouwen aan het nieuwe seizoen. Uw machine kan er weer volop tegenaan, waardoor u efficiënt werkt en het risico op storingen beperkt.

Onderdelen

Bent u op zoek naar het juiste onderdeel voor uw machine? Wij leveren alles wat u nodig heeft. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Van Chili tot Australië en van Italië tot India.

Advies

Elke agrarisch ondernemer wil maximaal rendement uit een machine halen. Maar hoe bereikt u dat? Wilt u stappen zetten op het gebied van productiviteit, kwaliteit en continuïteit? Wij geven graag advies.

Hier komen we vandaan

Schouten is van oorsprong een Nederlands familiebedrijf met een lange historie. In 1937 bedacht en produceerde aannemer Frans Schouten zijn allereerste houten sorteermachine voor bloembollen. Hij deed dat op verzoek van een bollenkweker die zijn sorteerproces graag wilde optimaliseren.

Ruim tachtig jaar later is Schouten specialist in het ontwikkelen, ontwerpen en onderhouden van sorteer- en verwerkingsmachines voor (poot)aardappelen. We bedenken innovatieve oplossingen die aansluiten bij uw wensen en bedrijfsproces. Dat doen we samen. Zorgvuldig en deskundig.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!