CloseForm

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

Valbrekers

Maximale bescherming bij de val van uw aardappelen. De vlakbreker bestaat uit een frame met chute die de voorkomt dat uw aardappelen beschadigd raken bij het vallen. Hiermee vallen de aardappelen niet direct in de kist en behoudt u de kwaliteit.

Samenwerking

De valbreker werkt nauw samen met de aanvoerband. De aardappelen worden aangevoerd op de band en vallen via de valbreker in de kist. Doordat de valbreker is aangesloten op de aanvoerband, geeft hij een signaal af bij een volle kist. Ook stopt de band direct, zodat uw kisten niet overstromen. Zo zijn uw volle kisten eenvoudig en snel te wisselen.

Productvriendelijk

Het frame van de valbreker is voorzien van een elektrische motor. Hierdoor past de valbreker zich aan op de kist. Hoe voller de kist, hoe hoger de valbreker. De val kan zo perfect geremd worden voor voorkoming van beschadiging.

Uitvoering

Hoe uw aardappelen in uw opslag terechtkomen, hangt af van hoe ze worden aangevoerd. Daarom bieden wij een breed scala aan valbrekers. Zo is kans op beschadiging minimaal. Bent u benieuwd welke valbreker in uw opstelling past? Neem dan contact op met één van onze vertegenwoordigers.

Unieke voordelen

  • Voorkomt beschadiging bij val
  • Nauwkeurige samenwerking
  • Snel en eenvoudig uw volle kisten wisselen
  • Bekijk onze valbrekers video.
  • Slijtvast door gebruik van dik rubber met een koordlaag.
  • .

Wilt u weten of deze machine het beste past in jouw situatie?

Neem contact op met:

Teade Geertsma

Bel 0229 502150
Of stuur een e-mail naar:
sales@schoutensorting.com

Vragen over service, onderhoud of onderdelen?

Neem contact op met:

Invaro Services

Bel 0229 502 150
of stuur een e-mail naar
service@invaroservices.com

Andere klanten bekeken ook:

#oplossingen
Bunkers
Maximale vulcapaciteit met minimale valhoogte. Door de valbrekers landen de aardappelen met beleid in de bunkers. Voor onbeschadigde aardappelen bij de invoer, is de binnenkant voorzien van een ‘softlanding’; een piepschuim laag met beschermende topping. Bovendien voorkomt de aanvoerband onder de bunker dat het product direct in de kist valt. Zo is de kans op beschadiging minimaal. Perfecte samenwer
Bekijk de machine
#oplossingen
Kisten vullen
Non-stop meerdere kisten vullen met de Kanteljuk. Iedere toevoerband brengt naar de kist. Zo kunnen kisten met verschillende sorteermaten gevuld worden. De detectie sensor houdt de kisten nauwlettend in de gaten. Wanneer de kisten vol zijn, stopt de toevoerband automatisch. Hierdoor zijn uw kisten gemakkelijk te verwisselen, zonder stilstand bij de andere banden. Vanaf één ba
Bekijk de machine

Deel deze oplossing

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!