CloseForm

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

Voorsorteren (Aardappelen)

Razendsnel inspecteren door voorsortering. De voorsorteermachine scheidt alvast de over- en eventueel ondermaat van de hoofdmaat voor een snellere sortering. U hoeft vanaf nu alleen nog maar de hoofdmaten te inspecteren.

Razendsnel

Vanuit de stortbak via de aanvoerband vallen de aardappelen in de voorsorteermachine. Door de rubberen omhulsels bij de zeven lopen de aardappelen geen schade op.  Door de unieke schoksorteertechniek kan de eerste sortering hierbij plaatsvinden. Zo kunnen bijvoorbeeld overmaat aardappelen alvast gescheiden worden, die direct van het land goed betaald worden. U hoeft vervolgens alleen nog maar de hoofdmaten te inspecteren.

Schok- en diepte instelling

Bij de voorsorteermachine heeft u keuze uit meerdere uitvoeringen. De uitvoeringen met een eenvoudig instelbare schokdiepte en – richting, is de beweging optimaal af te stemmen op uw verschillende pootaardappelen. Een uitvoering met alleen de instelbare schokdiepte heeft als groot voordeel dat het zeefdek tot wel 240 cm breed uitvoerbaar is. Meer aardappelen over de zeef betekent hogere capaciteit.

Unieke voordelen

  • Snellere inspectie
  • Productvriendelijke zeven
  • Eenvoudig instelbaar
  • Bekijk onze sorteerlijn.
  • Voorwaartse schokverstelling voor het juiste sorteerresultaat en capaciteitsinstelling.
  • Uitgevoerd met elektrische oliedruppelaar voor een lange levensduur van uw machine.

Wilt u weten of deze machine het beste past in uw situatie?

Neem contact op met:

Bram Jansen

Bel 0229 502150
Of stuur een e-mail naar:
sales@schoutensorting.com

Vragen over service, onderhoud of onderdelen?

Neem contact op met:

Erik Tebbertman

Bel 0229 502150
of stuur een e-mail naar
service@invaroservices.com

Andere klanten bekeken ook:

#oplossingen
Schoksorteren (Aardappelen)
In de sorteermachine tuimelen de aardappelen bij elke schokbeweging schuin naar voren. Bij de juiste sorteergaten vallen de aardappels door de zeef heen. Door de rubberen omhulsels bij de zeven lopen de aardappelen geen schade op. Met als resultaat een zeer nauwkeurige en productvriendelijke maatsortering. Extra voorraad
Bekijk de machine
#oplossingen
Optica CS
Via de verenkelaar worden de aardappelen van elkaar gescheiden, zodat de aardappelen één voor één onder het camerahuis door kunnen. Hierdoor worden ze zeer nauwkeurig beoordeeld op maat, kluiten, stenen, groeischeuren en poppetjes. Op de vooraf ingestelde posities worden de aardappelen door middel van lucht naar de desbetreffende dwarsband begeleid en direct afgevoerd naar de bijbehorende kist. Zware kluiten worden mechanisch van de band gedrukt. Inzicht
Bekijk de machine

Deel deze oplossing

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!