CloseForm

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

`Na één dag wilde ik eigenlijk al niet meer terug naar de knoppenkast`

Voor de geschiedenis van Barendregt Aardappelen gaan we ver terug in de tijd. In 1958 vertrok de familie noodgedwongen, vanwege uitbreiding van de Rotterdamse haven, naar de vruchtbare kleigrond in de Noordoostpolder. Vier generaties later zetten Peet en Rens Barendregt het bedrijf nog steeds voort. Op dezelfde plek als waar het bijna 70 jaar geleden allemaal begon.

Peet vertelt: ‘Wij zijn boer en verpakker in één. We telen, sorteren, verpakken en verkopen de aardappels, voornamelijk tafelaardappelen. Je kunt het wel zien als een uit de hand gelopen hobby. Tijdens het oriënteren naar een nieuwe sorteerlijn kwamen we op YouTube video’s tegen van een Schouten aardappel sorteerlijn die hier twee straten verderop staat. Toen zijn we daar eens gaan kijken. En nog bij een paar anderen in de buurt. Zo hebben we mooi een aantal sorteerlijnen kunnen bekijken voordat we onze lijn gingen aanschaffen.’

Rens voegt toe: ‘Onze Schouten aardappelsorteerlijn bestaat voornamelijk uit standaard componenten, maar door de combinatie van deze componenten heb je uiteindelijk toch een unieke lijn die op onze situatie is afgestemd. In de leeskamer kunnen we nu lezen zonder stof. De werkomgeving is een stuk prettiger. Waar ik erg onder de indruk van was, is dat de sorteerzeef net zo groot als de kist is. In het begin denk je: “Dat is veel te groot”, maar hierdoor bereiken we juist onze maximale capaciteit. Maar ook optimale nauwkeurigheid. Alle zeven zijn voorzien van rubbercoating, wat zorgt voor een productvriendelijke sortering.

Voor het besturingssysteem wilde ik graag een ouderwetse knoppenkast, maar de besturing via het display werkt perfect. Je ziet als het ware de plattegrond van de gehele lijn, en kan vanaf daar alles bedienen. Na één dag wilde ik eigenlijk al niet meer terug naar de knoppenkast, haha!’

Klantcase in beeld

 • .
 • .
 • .

Voordelen van de Schouten aardappel sorteerlijn

Eenvoudig te bedienen

Door middel van het display is de gehele sorteerlijn eenvoudig te bedienen. Sla sorteerinstellingen op en wissel snel tussen verschillende programma’s.

Productvriendelijk

Door de rubberen coating bij de zeven worden de aardappels productvriendelijk gesorteerd. Minimale kans op beschadiging!

Op maat gemaakt

Samenwerken vinden wij belangrijk. Want samen komen we tot de slimste oplossingen. Wij stemmen de sorteerlijn af op uw wensen, zodat de lijn perfect zal passen in uw bestaande ruimte.

Hoge capaciteit

Met de aardappel schoksorteerder bereikt u een hoge capaciteit. Grote zeefdekken zorgen voor een snelle en zorgvuldige verwerking.

De Schouten aardappel sorteerlijn bij jou in
de buurt bekijken?

  Wilt u weten of deze machine het beste past bij uw situatie?

  Neem contact op met:

  Bram Jansen

  Bel 0229 502150
  Of stuur een e-mail naar:
  sales@schoutensorting.com

  Share this solution:

  Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!