CloseForm

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

Transportsystemen

Een breed assortiment aan transportbanden. Vlak, opwaarts, met opslag of trogbanden, Schouten biedt alle soorten en maten transportbanden.. Zo heeft u een soepele verplaatsing die perfect aansluit op uw situatie.

Vlak en Verticaal

De aardappelen worden aan één zijde ingevoerd en verplaatsen zich dan over de transportband. U kunt vlak en opwaarts transporteren. De elevatorbanden zijn naar uw wens uit te voeren in hoogte en schuinte. Bij opwaarts transport zorgen de  meenemers dat aardappelen niet wegglijden. Bovendien is met één draai aan de knop de snelheid aan te passen op uw productie.

Automatische instortbak

De opvoer elevator bestaat uit een instortbak met band. De band voert via de instortbak het product omhoog. Is de aanvoer groter dan de afvoer? Dan zorgt de opvoer elevator dat de aardappelen gedoseerd vervoert worden. De hoge zijkanten met afdekzeil voorkomen vallende aardappelen. Bovendien heeft u hierdoor minder last van ronddwarrelend stof.

Optimaal opwaarts

De trogband heeft een zware rubberen band met V-profiel. Hierdoor glijden de aardappelen niet weg en kunnen er grotere hoeveelheden aardappelen verplaatst worden. Zo heeft u een snel en soepel transport.

Unieke voordelen

  • Soepel transport
  • Eindeloos veel uitvoeringen voor iedere situatie
  • Grote hoeveelheden opwaarts met een trogband

Transportsystemen in beeld

  • Bekijk onze sorteerlijn video.
  • Slijtvaste en snaargeleide banden.
  • Bandafdichtingen om stofontwikkeling te beperken.

Wilt u weten of deze machine het beste past in jouw situatie?

Neem contact op met:

Bram Jansen

Bel 0229 502150
Of stuur een e-mail naar:
sales@schoutensorting.com

Vragen over service, onderhoud of onderdelen?

Neem contact op met:

Invaro Services

Bel 0229 502 150
of stuur een e-mail naar
service@invaroservices.com

Andere klanten bekeken ook:

#oplossingen
Doseersystemen
De juiste dosering is essentieel voor een goede verwerking. Door middel van bijvoorbeeld een elektrische kantelaar kiepen uw aardappelen op de bunkerwagen. De detectie sensor meet de aanvoer, zodat deze constant en gedoseerd verloopt naar de lijn. Ook kunt u de Bunkerwagen gebruiken als tussenbuffer voor uw verpakkings- of palletiseerlijn. Uitvoering
Bekijk de machine
#oplossingen
Loofscheider
Meer winst met schone aardappelen. De loofscheider zorgt ervoor dat automatisch de aardappelen van het loof, grond en kluiten worden gescheiden. Via een smalle afvoerband of aan de zijkant van de loofscheider kan het afval getransporteerd worden. Zo wordt voorzichtig maar effectief het loof verwijdert. Bovendien geeft schoon werken minder storingen aan uw machine. Past altijd
Bekijk de machine

Deel deze oplossing

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!