CloseForm

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

Loofscheider (Aardappelen)

Een mooi schoon eindproduct begint bij het reinigen. De Loofscheider splitst het loof en grond van de aardappelen. Met als resultaat en gestroomlijnde sortering zonder onnodige slijtage aan uw machine.

Schoon

Meer winst met schone aardappelen. De loofscheider zorgt ervoor dat automatisch de aardappelen van het loof, grond en kluiten worden gescheiden. Via een smalle afvoerband of aan de zijkant van de loofscheider kan het afval getransporteerd worden. Zo wordt voorzichtig maar effectief het loof verwijdert. Bovendien geeft schoon werken minder storingen aan uw machine.

Past altijd

Wij hebben altijd een geschikte loofscheider voor uw opstelling. De schuine loofscheider kan gemakkelijk in uw lijn geplaatst worden voor een efficiëntere productie. De vlakke loofscheider is ook gemakkelijk als stand-alone te gebruiken. Wilt u weten wat het beste bij u past? Neem contact op met een van onze vertegenwoordigers.

Unieke voordelen

  • Schoner eindproduct
  • Geen onnodige slijtage
  • Past in iedere opstelling

Loofscheider in beeld

  • Bekijk onze loofschelder video.
  • Zware kegelvormige egels voor de perfecte reiniging.
  • Bruto product rechtstreeks vanaf de bunkeronderband voor een eerste reiniging van loof, stof, losse grond en kluitjes.

Wilt u weten of deze oplossing het beste past in uw situatie?

Neem contact op met:

Bram Jansen

Bel 0229 502150
Of stuur een e-mail naar:
sales@schoutensorting.com

Vragen over service, onderhoud of onderdelen?

Neem contact op met:

Erik Tebbertman

Bel 0229 502 150
of stuur een e-mail naar
service@invaroservices.com

Andere klanten bekeken ook:

#oplossingen
Poetser (Aardappelen)
Schone aardappelen staan voor kwaliteit. De 14 cilindrische nylon borstels vegen de aardappelen voorzichtig, maar nauwkeurig schoon. De aardappelen worden in hun geheel tegen de borstels gedrukt, door de rubberen mat die boven de borstels ligt. De aardappelen zijn hierdoor zorgvuldig schoongemaakt met minder stof.  Zo kunt u moeiteloos en snel uw aardappelen lezen. Flexibel
Bekijk de machine
#oplossingen
Rollenreiniger (Aardappelen)
Hoe schoner, hoe beter. Met deze oplossing heeft u minder vervuiling van zand, stenen en kluiten in uw proces. De rollenreiniger is dan ook een perfecte aanvulling op uw aanvoersysteem en sorteermachine. Door schoon werken behouden uw machines hun levensduur en bereikt u een nog hogere capaciteit in uw verwerking.
Bekijk de machine
#oplossingen
Lappendroger (Aardappelen)
Continue drogen met een doek. Als de natte aardappelen op de lappendroger vallen neemt het vilt doek absorbeert direct het vocht. Een drukrol aan de onderkant wringt het vocht uit de doek. Zo raak de doek nooit volledig verzadigd. De afvoerbak vangt het uitgewrongen vocht op, zodat uw werkruimte schoon blijft. Transporteren
Bekijk de machine

Deel deze oplossing

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!