CloseForm

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

Doseersystemen

Altijd een gedoseerde aanvoer voor uw sorteer- of verwerkingslijn. De bunkerwagen brengt uw aardappelen van kist naar machine. De gecontroleerde stroom van aardappelen zorgt hiermee voor een optimale productie.

Gedoseerd

De juiste dosering is essentieel voor een goede verwerking. Door middel van bijvoorbeeld een elektrische kantelaar kiepen uw aardappelen op de bunkerwagen. De detectie sensor meet de aanvoer, zodat deze constant en gedoseerd verloopt naar de lijn. Ook kunt u de Bunkerwagen gebruiken als tussenbuffer voor uw verpakkings- of palletiseerlijn.

Uitvoering

De bunkerwagen passen wij aan op uw wens. Voor opwaarts transport heeft de Bunkerwagen een knik zodat de aardappelen omhoog de machine ingaan met minimale valhoogte. De aardappelen horizontaal transporteren? Dan kunt u kiezen voor de vlakke bunkerwagen.  Wanneer u meer capaciteit wilt behalen kunt u de proportionele regeling  toevoegen. Zo kan snelheid worden opgevoerd wanneer de band dreigt leeg te raken.

Flexibel

Beide combinaties kunnen eenvoudig met een bedieningskast bedient worden. Overal vanuit uw schuur bedienen? Dan is de afstandsbediening perfect voor u.

Unieke voordelen

  • Gedoseerde aanvoer
  • Multi inzetbaar
  • Minimale valhoogte

Wilt u weten of deze oplossing het beste past in uw situatie?

Neem contact op met:

Teade Geertsma

Bel 0229 502150
Of stuur een e-mail naar:
sales@schoutensorting.com

Vragen over service, onderhoud of onderdelen?

Neem contact op met:

Invaro Services

Bel 0229 502 150
of stuur een e-mail naar
service@bercomex.com

Andere klanten bekeken ook:

#oplossingen
Kistenkantelaar
Eenvoudig automatisch kantelen of  handmatig? Met de hydraulische kantelaar werkt de kantelaar volledig automatisch. De kist wordt automatisch omhoog gebracht en kantelt naar de juiste positie. De kantelaar brengt de lege kist weer retour, zodat hij gemakkelijk te verwisselen is. Als u kiest voor de mechanische optie, dan kunt u de kist per heftruck kantelen. Hierbij zorgt de terugvalrem voor een zachte terugval van de kist. Kisten en Kantelen Me
Bekijk de machine
#oplossingen
Kantelaar Bunker Combinatie
Aanvoer van uw aardappelen is een onmisbare schakel in uw proces. Met de combinatie kantelaar en bunker kunt u grote hoeveelheden aardappelen opslaan en aanvoeren.  Bovendien is de bunker multi-inzetbaar. Zo kunt u ook uw vrachtwagens vullen of kisten afvullen. De foam ‘softlanding’ aan de binnenkant van de bunker beschermt uw aardappelen optimaal tegen de valhoogte. Bunker De elekt
Bekijk de machine

Deel deze oplossing

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!