CloseForm

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

Kistenkantelaar

Een constante aanvoer van uw aardappelen. De volledig automatische of handmatige Kistenkantelaar bevoorraad uw bunkers op hoog tempo. Zo bereikt u een soepele sortering of verwerking.

Automatisch of Handmatig

Eenvoudig automatisch kantelen of  handmatig? Met de hydraulische kantelaar werkt de kantelaar volledig automatisch. De kist wordt automatisch omhoog gebracht en kantelt naar de juiste positie. De kantelaar brengt de lege kist weer retour, zodat hij gemakkelijk te verwisselen is. Als u kiest voor de mechanische optie, dan kunt u de kist per heftruck kantelen. Hierbij zorgt de terugvalrem voor een zachte terugval van de kist.

Kisten en Kantelen

Met een kanteling van maar liefst 170 graden zijn de kisten tot op de laatste aardappel te legen. Bovendien kunnen alle soorten kisten gekanteld worden. Tijdens het kantelen zorgt de instelbare stang dat iedere maat kist goed op zijn plek blijf.

Unieke voordelen

  • 170 graden kantelbaar
  • Snel verwisselbaar
  • Toepasbaar voor verschillende kisten

Kistenkantelaar in beeld

  • Bekijk onze Kistenkantelaar video.
  • Robuuste gezette plaatdelen.
  • Diverse kijkroosters voor goed zicht op de inhoud van de bunker.

Wilt u weten of deze machine het beste past in jouw situatie?

Neem contact op met:

Bram Jansen

Bel 0229 502150
Of stuur een e-mail naar:
sales@schoutensorting.com

Vragen over service, onderhoud of onderdelen?

Neem contact op met:

Invaro Services

Bel 0229 502 150
of stuur een e-mail naar
service@invaroservices.com

Andere klanten bekeken ook:

#oplossingen
Kistenkantelaar
Eenvoudig automatisch kantelen of  handmatig? Met de hydraulische kantelaar werkt de kantelaar volledig automatisch. De kist wordt automatisch omhoog gebracht en kantelt naar de juiste positie. De kantelaar brengt de lege kist weer retour, zodat hij gemakkelijk te verwisselen is. Als u kiest voor de mechanische optie, dan kunt u de kist per heftruck kantelen. Hierbij zorgt de terugvalrem voor een zachte terugval van de kist. Kisten en Kantelen Me
Bekijk de machine
#oplossingen
Doseersystemen
De juiste dosering is essentieel voor een goede verwerking. Door middel van bijvoorbeeld een elektrische kantelaar kiepen uw aardappelen op de bunkerwagen. De detectie sensor meet de aanvoer, zodat deze constant en gedoseerd verloopt naar de lijn. Ook kunt u de Bunkerwagen gebruiken als tussenbuffer voor uw verpakkings- of palletiseerlijn. Uitvoering
Bekijk de machine

Deel deze oplossing

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!