CloseForm

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

Kantelaar Bunker Combinatie

Non-stop uw aardappelen aanvoeren? De elektrische kantelaar brengt uw aardappelen in de bunker. Hiermee kunt u meerdere kisten bufferen bij de aanvoer naar uw lijn of voor transport. Kortom, een volle lijn met aardappelen voor constante productie.

Grote hoeveelheden

Aanvoer van uw aardappelen is een onmisbare schakel in uw proces. Met de combinatie kantelaar en bunker kunt u grote hoeveelheden aardappelen opslaan en aanvoeren.  Bovendien is de bunker multi-inzetbaar. Zo kunt u ook uw vrachtwagens vullen of kisten afvullen. De foam ‘softlanding’ aan de binnenkant van de bunker beschermt uw aardappelen optimaal tegen de valhoogte.

Bunker

De elektrische kantelaar is ook beschikbaar met een bunker met onderband. Hierbij vallen de aardappelen direct in de bunkerwagen op de band. Doordat deze onderband een detectiesensor heeft wordt de productiestroom gemeten. Zo heeft u altijd een  gedoseerde aanvoer naar uw machine.

Flexibel

Beide combinaties kunnen eenvoudig met een bedieningskast bedient worden. Overal vanuit uw schuur bedienen? Dan is de afstandsbediening perfect voor u.

Unieke voordelen

  • Grote buffermogelijkheid
  • Constante aanvoer tijdens uw productie
  • Eenvoudige bediening

Kantelaar met bunker in beeld

  • Bekijk onze kantelaar bunker combinatie video.
  • Robuuste gezette plaatdelen.
  • Gepoedercoate laklaag.

Wilt u weten of deze oplossing het beste past in uw situatie?

Neem contact op met:

Bram Jansen

Bel 0229 502150
Of stuur een e-mail naar:
sales@schoutensorting.com

Vragen over service, onderhoud of onderdelen?

Neem contact op met:

Invaro Services

Bel 0229 502 150
of stuur een e-mail naar
service@invaroservices.com

Andere klanten bekeken ook:

#oplossingen
Kistenkantelaar
Eenvoudig automatisch kantelen of  handmatig? Met de hydraulische kantelaar werkt de kantelaar volledig automatisch. De kist wordt automatisch omhoog gebracht en kantelt naar de juiste positie. De kantelaar brengt de lege kist weer retour, zodat hij gemakkelijk te verwisselen is. Als u kiest voor de mechanische optie, dan kunt u de kist per heftruck kantelen. Hierbij zorgt de terugvalrem voor een zachte terugval van de kist. Kisten en Kantelen Me
Bekijk de machine
#oplossingen
Doseersystemen
De juiste dosering is essentieel voor een goede verwerking. Door middel van bijvoorbeeld een elektrische kantelaar kiepen uw aardappelen op de bunkerwagen. De detectie sensor meet de aanvoer, zodat deze constant en gedoseerd verloopt naar de lijn. Ook kunt u de Bunkerwagen gebruiken als tussenbuffer voor uw verpakkings- of palletiseerlijn. Uitvoering
Bekijk de machine

Deel deze oplossing

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!