CloseForm

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

Leeskamer

Niet langer inspecteren in uw koude schuur? Met de leeskamer zit u warm en comfortabel tijdens de inspectie van uw aardappelen. Een oplossing die zorgt dat controlewerk stofvrij en behaaglijk wordt uitgevoerd.

Comfortabel

Geïsoleerde polyester panelen en ramen met dubbelglas zorgen voor geluidsdemping en minder kou van buiten. De stof blijft buiten door het overdruksysteem, die u ook kunt uitvoeren inclusief verwarming. Met de besturingskast boven de rollenleesband is de gehele lijn (of delen ervan) te besturen vanaf beide kanten. Zo kunt u het hele jaar rond uw aardappelen comfortabel inspecteren.

Veiligheid

Uitglijden is de meest voorkomende oorzaak van bedrijfsongevallen. Daarom zijn onze trappen uitgevoerd met traptreden van verzinkte roosters. Bovendien zijn links en rechts van de leeskamer onze bordessen gemonteerd. Hierbij hebben de zijkanten hekwerk inclusief een schoprand. Veiligheid boven alles.

Unieke voordelen

  • Ultiem comfort door geïsoleerde panelen en thermogeen glas
  • Reducering van stof door middel van overdruksysteem
  • Optimale veiligheid
  • Aangepast op uw wensen en omstandigheden

Leeskamer in beeld

  • Bekijk onze sorteerlijn video.
  • Overzichtelijke en eenvoudige bediening binnen handbereik.
  • Thermostaat verwarming voor een aangenaam werkklimaat in de leeskamer.

Wilt u weten of deze oplossing het beste past in uw situatie?

Neem contact op met:

Hennie Andriessen

Bel 0229 502150
Of stuur een e-mail naar:
sales@schoutensorting.com

Vragen over service, onderhoud of onderdelen?

Neem contact op met:

Invaro Services

Bel 0229 502 150
of stuur een e-mail naar
service@bercomex.com

Andere klanten bekeken ook:

#oplossingen
Rollenleesbanden
Met de verschillende uitvoeringen past de rollenleesband altijd in uw opstelling. Wilt u staand uw aardappelen lezen, dan kunt u kiezen voor het sta-model. Hierbij is de rollenleesband hoger, waardoor u comfortabel kunt inspecteren. Met de optie snaarbegeleiding kunt u de snelheid van de voorwaartse beweging en de omtreksnelheid van de rollen apart en naar uw wens instellen. Comfortabel zitten
Bekijk de machine
#oplossingen
Bordessen
Volledig veilig werken doet u door bordessen te gebruiken. Deze oplossing zorgt dat u en uw medewerkers niet uitglijden, struikelen of vallen. Met de anti-slip vloer en verzinkte traptrede roosters is bewegen in natte omstandigheden geen enkel probleem. Ook aan de veiligheid onder het bordes is gedacht. Doordat het hekwerk is voorzien van een schoprand, kunnen er geen objecten naar beneden vallen. Klantspecif
Bekijk de machine

Deel deze oplossing

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!