CloseForm

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

Rollenleesbanden

Aardappelen eenvoudig inspecteren? De rollenleesbanden zorgen voor een transport en inspectie waarbij de aardappels roteren. De aardappelen kunt u hierdoor volledig rondom inspecteren. Zo bereikt u een nauwkeurige inspectie met waardevol eindproduct.

KortStaand lezen

Met de verschillende uitvoeringen past de rollenleesband altijd in uw opstelling. Wilt u staand uw aardappelen lezen, dan kunt u kiezen voor het sta-model. Hierbij is de rollenleesband hoger, waardoor u comfortabel kunt inspecteren. Met de optie snaarbegeleiding kunt u de snelheid van de voorwaartse beweging en de omtreksnelheid van de rollen apart en naar uw wens instellen.

Comfortabel zitten

Nog comfortabeler inspecteren? Dan kiest u voor het zit-model Doordat de rollen over de grond retour gaan, is er ruimte om uw benen onder de leesband te plaatsen. Bij de leeskamer gaan de rollen zelfs onder de leeskamer door. Tegelijkertijd inspecteren en zand en vuil afvoeren bereikt u met de optie bandgeleiding. Hierbij is er een dichte band onder de rollen geplaatst. Zo kunt u tegelijk inspecteren en zand en vuil afvoeren.

Inschuurmodel

Het inschuurmodel is een speciaal voor wanneer u de aardappelen direct van het land wilt lezen. Dit model is speciaal ontworpen voor natte omstandigheden. Hierdoor heeft uw machine geen kans op dichtslippen wanneer het product nat en modderig is.

Unieke voordelen

  • Nauwkeurige productinspectie door rollende aardappelen
  • Hoge capaciteit in lezen vanaf één plek
  • Past altijd in uw lijn of als stand-alone
  • Bandgeleiding voor vuilafvoer

Rollenleesbanden in beeld

  • .

    Bekijk onze sorteerlijn.
  • Een stofvrije werkruimte voor een goed resultaat.
  • De bandgeleiding onder de rollen voert de stof buiten de leeskamer via een trechter of vangt het in de opvangbak op.

Wilt u weten of deze oplossing het beste past in uw situatie?

Neem contact op met:

Hennie Andriessen

Bel 0229 502150
Of stuur een e-mail naar:
sales@schoutensorting.com

Vragen over service, onderhoud of onderdelen?

Neem contact op met:

Invaro Services

Bel 0229 502 150
of stuur een e-mail naar
service@bercomex.com

Andere klanten bekeken ook:

#oplossingen
Leeskamer
Geïsoleerde polyester panelen en ramen met dubbelglas zorgen voor geluidsdemping en minder kou van buiten. De stof blijft buiten door het overdruksysteem, die u ook kunt uitvoeren inclusief verwarming. Met de besturingskast boven de rollenleesband is de gehele lijn (of delen ervan) te besturen vanaf beide kanten. Zo kunt u het hele jaar rond uw aardappelen comfortabel inspecteren. Veiligheid
Bekijk de machine
#oplossingen
Bordessen
Volledig veilig werken doet u door bordessen te gebruiken. Deze oplossing zorgt dat u en uw medewerkers niet uitglijden, struikelen of vallen. Met de anti-slip vloer en verzinkte traptrede roosters is bewegen in natte omstandigheden geen enkel probleem. Ook aan de veiligheid onder het bordes is gedacht. Doordat het hekwerk is voorzien van een schoprand, kunnen er geen objecten naar beneden vallen. Klantspecif
Bekijk de machine

Deel deze oplossing

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!