CloseForm

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

Bordessen

Veiligheid boven alles. De anti-slip vloeren, hekwerk, schoprand en zinken traptreden biedt u veiligheid op de werkvloer. Zo beperkt u het risico op ongevallen in uw schuur.

Veilig

Volledig veilig werken doet u door bordessen te gebruiken. Deze oplossing zorgt dat u en uw medewerkers niet uitglijden, struikelen of vallen. Met de anti-slip vloer en verzinkte traptrede roosters is bewegen in natte omstandigheden geen enkel probleem. Ook aan de veiligheid onder het bordes is gedacht. Doordat het hekwerk is voorzien van een schoprand, kunnen er geen objecten naar beneden vallen.

Klantspecifiek

De bordessen worden naar uw wens ontworpen. Zo heeft u altijd een goed aansluitende en veilig bordes voor uw situatie. Wilt u weten wat bij uw situatie past? Onze vertegenwoordigers staan altijd voor u klaar!

Unieke voordelen

  • Optimaal veilig werken met anti-slip vloeren
  • Hekwerk met schoprand voor veiligheid onder het bordes
  • Afgestemd op uw situatie

Bordessen in beeld

  • Bekijk onze Bordessen video.
  • Robuuste en toegankelijke stalen bordessen afgewerkt met dikke betonplex grippanelen.
  • Afgewerkt met stevige traprelingen, schopranden en veilig hekwerk.

Wilt u weten of deze oplossing het beste past in uw situatie?

Neem contact op met:

Hennie Andriessen

Bel 0229 502150
Of stuur een e-mail naar:
sales@schoutensorting.com

Vragen over service, onderhoud of onderdelen?

Neem contact op met:

Invaro Services

Bel 0229 502 150
of stuur een e-mail naar
service@bercomex.com

Andere klanten bekeken ook:

#oplossingen
Leeskamer
Geïsoleerde polyester panelen en ramen met dubbelglas zorgen voor geluidsdemping en minder kou van buiten. De stof blijft buiten door het overdruksysteem, die u ook kunt uitvoeren inclusief verwarming. Met de besturingskast boven de rollenleesband is de gehele lijn (of delen ervan) te besturen vanaf beide kanten. Zo kunt u het hele jaar rond uw aardappelen comfortabel inspecteren. Veiligheid
Bekijk de machine
#oplossingen
Rollenleesbanden
Met de verschillende uitvoeringen past de rollenleesband altijd in uw opstelling. Wilt u staand uw aardappelen lezen, dan kunt u kiezen voor het sta-model. Hierbij is de rollenleesband hoger, waardoor u comfortabel kunt inspecteren. Met de optie snaarbegeleiding kunt u de snelheid van de voorwaartse beweging en de omtreksnelheid van de rollen apart en naar uw wens instellen. Comfortabel zitten
Bekijk de machine

Deel deze oplossing

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!