CloseForm

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

Behandelen

Complete bescherming van uw aardappelen. De behandeloplossingen behandelen aardappelen tegen (bewaar)ziekte en ontkiemen. Zo behoudt u de kwaliteit van uw gewas.

Efficiënt

Kwalitatief goede aardappelen betekent meer omzet. De behandelstations bestaan uit een cabine met daarin een rollenband. De rollenband zorgt dat aardappelen ronddraaien tijdens de besproeiing. Zand, kluitjes en restvloeistof  vallen tussen de rollen in de opvangbak. Hogere bedekking of meer capaciteit? Met de instelbare snelheid van de rollen is dit eenvoudig aanpasbaar.

Mobiel

Door de verstelbare hoogte van de aan- en afvoerbanden is de behandelset eenvoudig in uw lijn te plaatsen. Kiest u liever voor een verplaatsbare behandel oplossing? Dan is de Potatocare geschikt. De wielen maken dit behandelstation eenvoudig verrijdbaar.

Unieke voordelen

  • Gelijke verdeling van beschermingsmiddel
  • Schone werkplek
  • Efficiëntie in uw productielijn

Behandelset in beeld

  • Volledig afgesloten kap

    Voor een prettige en veilige werkomgeving.
  • .

Wilt u weten of deze machine het beste past in uw situatie?

Neem contact op met:

Hennie Andriessen

Bel 0229 502150
Of stuur een e-mail naar:
sales@schoutensorting.com

Vragen over service, onderhoud of onderdelen?

Neem contact op met:

Invaro Services

Bel 0229 502 150
of stuur een e-mail naar
service@invaroservices.com

Andere klanten bekeken ook:

#oplossingen
Rollenleesbanden
Met de verschillende uitvoeringen past de rollenleesband altijd in uw opstelling. Wilt u staand uw aardappelen lezen, dan kunt u kiezen voor het sta-model. Hierbij is de rollenleesband hoger, waardoor u comfortabel kunt inspecteren. Met de optie snaarbegeleiding kunt u de snelheid van de voorwaartse beweging en de omtreksnelheid van de rollen apart en naar uw wens instellen. Comfortabel zitten
Bekijk de machine
#oplossingen
Optica Q
Dat levert een flinke besparing op, maar biedt bovenal kansen om verder te professionaliseren. Met de Schouten kwaliteitssorteerder wordt elke pootaardappel op de juiste waarde gemeten, waardoor je het maximale uit de oogst haalt.
Bekijk de machine
#oplossingen
Kisten vullen
Non-stop meerdere kisten vullen met de Kanteljuk. Iedere toevoerband brengt naar de kist. Zo kunnen kisten met verschillende sorteermaten gevuld worden. De detectie sensor houdt de kisten nauwlettend in de gaten. Wanneer de kisten vol zijn, stopt de toevoerband automatisch. Hierdoor zijn uw kisten gemakkelijk te verwisselen, zonder stilstand bij de andere banden. Vanaf één ba
Bekijk de machine

Deel deze oplossing

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!