CloseForm

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

Kisten vullen

Efficiënt uw kisten vullen vanaf de sorteerlijn? De volautomatische werking zorgt dat de kisten automatisch kantelen en retour gaan. De kanteling zorgt daarbij voor minimale beschadiging. Zo heeft u geen omkijken naar het vullen.

Kanteljuk

Non-stop meerdere kisten vullen met de Kanteljuk. Iedere toevoerband brengt naar de kist. Zo kunnen kisten met verschillende sorteermaten gevuld worden. De detectie sensor houdt de kisten nauwlettend in de gaten. Wanneer de kisten vol zijn, stopt de toevoerband automatisch. Hierdoor zijn uw kisten gemakkelijk te verwisselen, zonder stilstand bij de andere banden.

Vanaf één band

Uw kisten vullen vanaf één band is mogelijk op twee manieren. De KKJ tilt de kisten naar de band, waardoor de aardappelen zachtjes schuin in de kist vallen. Wilt u helemaal geen omkijken hebben? Dan kiest u voor de KKB. De banden gaan in de kist en bewegen van links naar rechts. Zo ontstaat er minimale valhoogte en heeft u direct een gelijke verdeling van uw product.

Unieke voordelen

  • Automatisch kisten vullen zonder omkijken
  • Gestroomlijnde productie
  • Minimale beschadiging door kistkanteling

Kanteljuk in beeld

  • De valbreker zorgt voor een zachte landing van de aardappels.
  • Door het gebruik van hightech sensoren is het vullen van kisten volledig geautomatiseerd.
  • .

Wilt u weten of deze machine het beste past in jouw situatie?

Neem contact op met:

Bram Jansen

Bel 0229 502150
Of stuur een e-mail naar:
sales@schoutensorting.com

Vragen over service, onderhoud of onderdelen?

Neem contact op met:

Invaro Services

Bel 0229 502 150
of stuur een e-mail naar
service@invaroservices.com

Andere klanten bekeken ook:

#oplossingen
Valbrekers
De valbreker werkt nauw samen met de aanvoerband. De aardappelen worden aangevoerd op de band en vallen via de valbreker in de kist. Doordat de valbreker is aangesloten op de aanvoerband, geeft hij een signaal af bij een volle kist. Ook stopt de band direct, zodat uw kisten niet overstromen. Zo zijn uw volle kisten eenvoudig en snel te wisselen. Productvriendelij
Bekijk de machine

Deel deze oplossing

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!