CloseForm

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

Poetser (Aardappelen)

Optimaal schone aardappelen voor een grondige inspectie. De Schouten Poetser reinigt uw aardappelen van vastzittend zand. Zo heeft u geen onnodig zand in uw installatie en een schoner eindproduct.

Zorgvuldig

Schone aardappelen staan voor kwaliteit. De 14 cilindrische nylon borstels vegen de aardappelen voorzichtig, maar nauwkeurig schoon. De aardappelen worden in hun geheel tegen de borstels gedrukt, door de rubberen mat die boven de borstels ligt. De aardappelen zijn hierdoor zorgvuldig schoongemaakt met minder stof.  Zo kunt u moeiteloos en snel uw aardappelen lezen.

Flexibel

Een franceline of een Irene? Omdat de snelheid van de aardappelen aanpasbaar is, blijven uw aardappels onbeschadigd. U kunt de poetser uitbreiden met verschillende opties, zoals een verstelbare bezem-bed. Met de opties stelt u de Poetser perfect af op uw situatie.

Unieke voordelen

  • Grondig reinigen
  • Geen onnodig zand in uw installatie
  • Aanpasbaar

Poetser in beeld

  • Rechte of golvende borstels al dan niet in combinatie met spiraalrollen.

Wilt u weten of deze oplossing het beste past in uw situatie?

Neem contact op met:

Teade Geertsma

Bel 0229 502150
Of stuur een e-mail naar:
sales@schoutensorting.com

Vragen over service, onderhoud of onderdelen?

Neem contact op met:

Erik Tebbertman

Bel 0229 502 150
of stuur een e-mail naar
service@invaroservices.com

Andere klanten bekeken ook:

#oplossingen
Rollenreiniger (Aardappelen)
Hoe schoner, hoe beter. Met deze oplossing heeft u minder vervuiling van zand, stenen en kluiten in uw proces. De rollenreiniger is dan ook een perfecte aanvulling op uw aanvoersysteem en sorteermachine. Door schoon werken behouden uw machines hun levensduur en bereikt u een nog hogere capaciteit in uw verwerking.
Bekijk de machine
#oplossingen
Spijlenband (Aardappelen)
Transporteren en afval verwijderen in één. De spijlenband is een transportlijn voorzien van spijlen. De aardappelen kunnen hierdoor getransporteerd worden naar uw verwerkings- of sorteerinstallatie en het afval valt hierbij door de spijlen heen. Hiermee behaalt u een schoner eindresultaat met een langere levensduur van uw machines. Productvriendelijk
Bekijk de machine
#oplossingen
Lappendroger (Aardappelen)
Continue drogen met een doek. Als de natte aardappelen op de lappendroger vallen neemt het vilt doek absorbeert direct het vocht. Een drukrol aan de onderkant wringt het vocht uit de doek. Zo raak de doek nooit volledig verzadigd. De afvoerbak vangt het uitgewrongen vocht op, zodat uw werkruimte schoon blijft. Transporteren
Bekijk de machine

Deel deze oplossing

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!