CloseForm

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

Reinigen

Zand, grond, stenen, kluiten en loof zijn hinderlijk tijdens het sorteerproces. Sorteerzeven raken verstopt en machines lopen onnodige slijtage op. Voor het verwijderen van elke vorm van afval en vuil hebben wij een passende oplossing, van kluitenscheiders tot rolreinigers en poetsers. Hierdoor verloopt uw sorteerproces niet alleen soepel, maar behouden uw machines ook hun goede staat. Onze compacte systemen zijn eenvoudig inpasbaar in een bestaande sorteerlijn, maar functioneren ook uitstekend als stand-alone machine.

Onze reinigingsoplossingen

Productreiniging (Bloembollen)

Met onze productreinigers in uw lijn; de rollenreiniger en lappendroger, reinigt u optimaal en efficiënt. De Rollenreiniger verwijdert losse vellen en zand van uw bloembollen. De Lappendroger droogt en transporteert bloembollen direct nadat ze gewassen zijn. Zo voorkomt u vuil in uw installatie, met als resultaat minder storingen en onderhoud.

Bekijk de oplossing

Bolbewerking (Bloembollen)

Al uw gerooide bloembollen ontdoen van wortelen, kleine bollen? Een fluitje van een cent voor de bolbewerkingsoplossingen. Door het brede scala aan instellingen is de machine voor verschillende type bloembollen te gebruiken. Met als resultaat een optimaal pelresultaat.

Bekijk de oplossing

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!