CloseForm

LET'S TAKE SORTING TO THE NEXT LEVEL

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

07 01 2020

Schouten besturingsplatform besproken tijdens de SMTB 2020

#bercomex#schouten

Van 7 tot en met 9 januari staan Schouten Agri Sorting Solutions en Bercomex Flower Processing Solutions gezamenlijk op de SMTB 2020 in Vijfhuizen. Op stand 3C04 kunt u meer te weten komen over de nieuwste oplossingen van beide bedrijven op het gebied van bloemen- en bollenverwerking, zoals de Hybride Ontboller van Bercomex.

Hybride Ontboller

De nieuwste ontboller van Bercomex, de Hybride Ontboller, is nu nog verder verbeterd. Het nieuwe richtmechanisme zorgt voor de best mogelijke snijpositie. Door zowel verticaal als horizontaal transport bereikt u maximale steellengte met minimale steelbreuk. En dit alles op een hoge verwerkingscapaciteit.

Schouten besturingsplatform

Ontdek de unieke voordelen van het Schouten besturingsplatform. Hiermee stuurt u uw bloembollenverwerking centraal aan, met de mogelijkheid om instellingen zoals productsoort en maatsortering op te slaan. Krijg inzicht in de voorraden en behaal een beter rendement. Daarnaast is het mogelijk om van afstand te ondersteunen door middel van Remote Service.

Furora Compact

Van tulp tot uniforme bos. Snel en vooral een nauwkeurige verwerking. Met de Furora Compact verwerkt u uw tulpen volledig automatisch. Van beoordelen, selecteren tot aan sorteren. Door de röntgentechniek wordt de bloem tot in het kleinste detail beoordeelt. Met als resultaat een ongeëvenaarde boskwaliteit!

Tijdens de beurs staan onze collega’s u graag ter woord op stand 3C04.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!