CloseForm

LET'S TAKE SORTING TO THE NEXT LEVEL

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

01 12 2018

Schouten is vernieuwd!

#schouten

Vanaf vandaag heeft Schouten een nieuw uiterlijk. U kijkt op dit moment naar een nieuwe website. Niet alleen het uiterlijk, maar ook de functionaliteiten zijn flink op de schop gegaan. We nemen u mee in alle veranderingen.

Ontdek ons

Bent u een bollen-, groente- of aardappelkweker? Met één klik ziet u alle machines die voor uw sector interessant zijn. Wij bieden verschillende oplossingen aan per categorie, die u nu eenvoudig kunt vergelijken. Met de klantcase pagina kunt u een kijkje in de schuur nemen van één van uw collega’s.  Bent u geïnteresseerd in één van onze vacatures? Dan hebben we nu de werken bij pagina.

De basis

Terug naar de basis: bij Schouten draait het om samenwerken, kennisdelen en blijven ontwikkelen. Schouten is samen met Bercomex en Invaro Services and Supplies (voorheen SchoutenBercomex) onderdeel van de holding, Invaro Agri and Horti Technology Group (www.invarogroup.com). Met allemaal een nieuwe logo en website is er één lijn in de uitstraling van onze organisatie.

En door

Onze website staat live, maar dat is pas het begin. Ook na deze livegang zal onze website continue doorontwikkeld worden. Heeft u ideeën? Dan horen wij dit graag!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!