CloseForm

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

Transportsystemen (Bloembollen)

Transportbanden bieden een mooie kans om uw proces te verbeteren op het gebied van snelheid. Met een brede scala aan transportbanden is uw productielijn efficiënt in te richten. Daarmee is uw ruimte optimaal benut met een snelle verwerking.

Recht of met een bocht

Wilt u de bloembollen rechtdoor transporteren of de hoek om? Wij bieden ook bochtbanden, waarmee u de bloembollen kunt transporteren over een hoek tot 90 graden. Doordat de banden zijn uitgevoerd zonder ondersteuning, is er een zachte overgang naar de volgende band.

Elevatorbanden

Elevatorbanden is dé oplossing om uw bloembollen omhoog te brengen. De verstelbare hoogte en schuinte maakt hem flexibel voor iedere situatie. De rubberen randen op de band, de meenemers, zorgen dat de bollen niet wegglijden.

Verdeelband

De verdeelband is geschikt voor het aanbrengen van uw bloembollen op een band met haakse positie. Door meerdere smalle banden van verschillende lengtes vallen de bollen op verschillende hoogtes op de band. Hierdoor ontstaat er een gelijke verdeling van alle bloembollen voor een soepele aanvoer op bijvoorbeeld uw sorteer oplossing.

Unieke voordelen:

  • Breed assortiment voor efficiënt transporteren in uw ruimte
  • Alle banden ontworpen op minimale valhoogte
  • Soepele aanvoer van uw bloembollen

Transportsystemen in beeld

  • Bekijk onze bloembollenverwerkingslijn
  • Ergonomische lees- en pelbanden
  • Traploze snelheidsregeling voor de optimale capaciteit

Wilt u weten of deze oplossing het beste past in uw situatie?

Neem contact op met:

Teade Geertsma

Bel 0229 502150
Of stuur een e-mail naar:
sales@schoutensorting.com

Vragen over service, onderhoud of onderdelen?

Neem contact op met:

Erik Tebbertman

Bel 0229 502 150
of stuur een e-mail naar:
service@invaroservices.com

Andere klanten bekeken ook:

#oplossingen
Productreiniging (Bloembollen)
Schoon, schoon en nog eens schoon. Met de rollenreiniger heeft u minder last van vellen of zand in uw productieproces. Bovendien kunt u de rollen op uw product aanpassen. We hebben geschikte rollen voor harde of zachte reiniging van uw bloembollen. Bovendien is de rollenreiniger ideaal als aanvulling tussen uw aanvoersysteem en ontklisterunit. Schoon en droog
Bekijk de machine
#oplossingen
Bolbewerking (Bloembollen)
Wilt u uw bollen ontwortelen? In de Pelmachine gaan de bollen over de lengte van de rollen. Doordat de rollen afwisselend tegen elkaar in en uit draaien, trekken de rollen de wortelen van de bollen af. De Lelieafstaarter zorgt voor effectieve snijden van wortelen speciaal voor leliebollen. Ontklistering
Bekijk de machine
#oplossingen
Plantgoed sorteren (Bloembollen)
Hoe schoner, hoe beter. De trilzeef bestaat uit een frame met dunne RVS lengtespijlen waar de bollen over verplaatsen. De twee aparte motoren zorgen voor trillingen in het zeefraam. Hierdoor gaan de bollen over de zeef en valt het vel en vuil tussen de spijlen in de trechterzak. De schone bollen zijn klaar voor verwerking. Maatsortering?
Bekijk de machine

Deel deze oplossing

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!