CloseForm

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

Schoksorteren (Groente)

Schoksorteren is de oplossing als u voor maximale nauwkeurigheid gaat. De unieke schok sorteertechniek zorgt voor een productvriendelijke en zorgvuldige sortering van uw groente. Zo bereikt u maximale omzet in uw schuur.

Nauwkeurig

In de sorteermachine tuimelt het product bij elke schokbeweging schuin naar voren. Deze techniek voorkomt dat het product tussen de sorteergaten door glippen. Door de rubberen omhulsels bij de zeven loopt de groente geen schade op. Met als resultaat een zeer nauwkeurige en productvriendelijke maatsortering.

Sorteren met voorraad

Nooit stilstaan tijdens het sorteren. De Bunkersorteermachine staat bovenop de bunker. De bunker buffert de groente en de kisten kunnen gevuld worden. De kisten kunnen zo gewisseld worden en het sorteerproces kan doorgaan.

Compact of capaciteit

Voor de meest compacte sorteermachine kiest u de Kistensorteermachine. Wilt u daarentegen meer capaciteit behalen? Dan is de Trapsorteerder een goede match. Doordat de groente niet over alle zeven hoeven is de sortering hierbij sneller. De Bunkersorteermachine sorteert en buffert de groente tegelijk. Zo kunt u kisten wisselen zonder stilstand. Wilt u weten welke schoksorteerder het beste in uw proces past? Neem dan contact op met een van onze vertegenwoordigers.

Schokdiepte- en richting

Eenvoud siert deze machine. U kunt zelf de machine moeiteloos afstemmen op uw groente. De schokdiepte is in te stellen met de handwiel aan de zijkant van de machine. Minder schoktdiepte zorgt voor hogere capaciteit. De schokrichting is eenvoudig aanpasbaar met een hendel. Zo heeft u een optimale afstemming voor uw product.

Unieke voordelen

  • Nauwkeurige sortering.
  • Eenvoudig instelbare schokdiepte en –richting.
  • Productvriendelijk proces van begin tot eind

Schoksorteren in beeld

  • .
  • .
  • .

Wilt u weten of deze oplossing het beste past in uw situatie?

Neem contact op met:

Teade Geertsma

Bel 0229 502150
Of stuur een e-mail naar:
sales@schoutensorting.com

Vragen over service, onderhoud of onderdelen?

Neem contact op met:

Invaro Services & Supplies

Bel 0229 502150
of stuur een e-mail naar
service@invaroservices.com

Andere klanten bekeken ook:

#oplossingen
Schudsorteren (Groente)
Via de aanvoerband komt het product op de zeven terecht. Door een schuddende beweging glipt het product door zeven heen. De tijdschakelaar zorgt ervoor dat korte en lange schudbewegingen elkaar afwisselen. Om te zorgen dat de aardappel bij elke beweging de juiste afstand aflegt, is de schudrichting en snelheid verstelbaar. Zo kunt u een capaciteit van maar liefst 35 ton behalen. Productvriendel
Bekijk de machine
#oplossingen
Rollenleesbanden (Groente)
De leesband bestaat uit een vlakke band met licht. De lampen hangen boven de leesband voor veel licht op uw product. Zo kunt u zelfs nauwkeurig lezen in een donkere schuur. De rollenleesbanden zorgen voor een transport waarbij het product roteert. Doordat het product ronddraait kunt u eenvoudig inspecteren. Naar wens kunt u de snelheid van de (rollen)leesband aanpassen. Naar uw wens
Bekijk de machine
#oplossingen
Leeskamer (Groente)
Geïsoleerde polyester panelen en ramen met dubbelglas zorgen voor geluidsdemping en minder kou van buiten. De stof blijft buiten door het overdruksysteem die u kunt uitvoeren inclusief verwarming. Met de besturingskast boven de rollenleesband is de gehele lijn (of delen ervan) te besturen vanaf beide zijde. Zo kunt u het hele jaar rond uw groente comfortabel inspecteren. Veiligheid
Bekijk de machine

Deel deze oplossing

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!