CloseForm

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

Schoksorteren (Bloembollen)

De schoksorteermachines voor bloembollen maken gebruik van een unieke schoksorteertechniek. Een techniek die zorgt voor een productvriendelijke en uiterst zorgvuldige sortering.

Nauwkeurig

In de schoksorteermachine tuimelen de bloembollen bij elke schokbeweging schuin naar voren. De schokbeweging zorgt dat de bol bij iedere schok een zeefopening tegenkomt. Zo komt de bol zo veel mogelijk openingen tegen in zijn weg over het zeefdek. Met als resultaat een zeer nauwkeurige maatsortering.

Extra capaciteit

Meer capaciteit in uw schuur? Dan kunt u de voorsorteermachine toevoegen in uw lijn. Hierdoor worden uw over- en ondermaat alvast gescheiden van de hoofdmaat. Hierna kunt u de bloembollen inspecteren en sorteren met de schoksorteermachine.

Flexibel

De schokdiepte en -richting zijn eenvoudig instelbaar bij beide sorteermachines. Zo stelt u de sorteerder in elke situatie perfect af op het te sorteren product.

Unieke voordelen

  • Nauwkeurig door unieke sorteertechniek
  • Productvriendelijke zeven
  • Eenvoudig instelbare schokdiepte en –richting

Schoksorteren in beeld

  • Bekijk onze bloembollenverwerkingslijn
  • Productvriendelijke zeven met afgeschermde omlijsting
  • Perfecte combinatie van capaciteit en het productvriendelijk en nauwkeurig sorteren

Wilt u weten of deze oplossing het beste past in uw situatie?

Neem contact op met:

Teade Geertsma

Bel 0229 502150
Of stuur een e-mail naar:
sales@schoutensorting.com

Vragen over service, onderhoud of onderdelen?

Neem contact op met:

Erik Tebbertman

Bel 0229 502 150
of stuur een e-mail naar
service@invaroservices.com

Andere klanten bekeken ook:

#oplossingen
Plantgoed sorteren (Bloembollen)
Hoe schoner, hoe beter. De trilzeef bestaat uit een frame met dunne RVS lengtespijlen waar de bollen over verplaatsen. De twee aparte motoren zorgen voor trillingen in het zeefraam. Hierdoor gaan de bollen over de zeef en valt het vel en vuil tussen de spijlen in de trechterzak. De schone bollen zijn klaar voor verwerking. Maatsortering?
Bekijk de machine
#oplossingen
Leesband (Bloembollen)
Kwaliteit, kwaliteit en nog eens kwaliteit. Via de leesband zijn de leliebollen eenvoudig te inspecteren op ziekten en beschadigingen. Doordat de invoer geen ondersteuning heeft, vallen de bollen onbeschadigd op de leesband.  Met lampen aan de bovenkant van uw leesband is inspectie nog eenvoudiger.. Dit zorgt voor comfortabel lezen in een donkere schuur. Verhoogd lezen
Bekijk de machine
#oplossingen
Kistenvulsystemen (Bloembollen)
Non-stop meerdere kisten vullen met de Kanteljuk. Iedere toevoerband brengt bijvoorbeeld de verschillende maten bloembollenn naar de kist. De detectie sensor houdt de kisten nauwlettend in de gaten. Wanneer de kisten vol zijn, stopt de toevoerband automatisch. Hierdoor zijn uw kisten gemakkelijk te verwisselen, zonder stilstand bij de andere banden. Vanaf één ba
Bekijk de machine

Deel deze oplossing

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!