CloseForm

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

Sorteren

U gaat voor een zo hoog mogelijke opbrengst. Hoe nauwkeuriger de maatsortering, hoe beter. Al vindt u capaciteit en een zorgvuldige productbehandeling minstens net zo belangrijk in het sorteerproces. Wij hebben oplossingen die aan al uw eisen voldoen, van schok- tot schudsystemen. Kiest u voor een innovatieve aanpak, dan is onze optische sorteerder de meest geavanceerde oplossing.

Onze sorteerders

Optica Q

De Optica Q is een compacte optische kwaliteitsorteerder met een lengte van drie meter. Per uur worden tien tot vijftien ton pootaardappelen gelezen op kwaliteit. Omgerekend leest de Optica Q net zo snel als drie mensen in de leeskamer.

Bekijk de oplossing

Optica CS

Optisch sorteren is de toekomst. De innovatieve Optica CS sorteert uw aardappelen tot op de millimeter nauwkeurig. De infrarood camera’s scannen uw aardappelen rondom. Zo bereikt u meer omzet met de juiste sortering.

Bekijk de oplossing

Schoksorteren

Gaat u voor nauwkeurigheid? Dan kiest u voor schoksorteren. De unieke schoksorteertechniek zorgt voor een productvriendelijke en zorgvuldige sortering voor ieder type aardappel.

Bekijk de oplossing

Schudsorteren

Sorteren met maximale capaciteit bereikt u met de schudsorteerder. Door de schuddende beweging van de rubberen zeven worden uw aardappelen snel gesorteerd. Bovendien past deze compacte sorteerder eenvoudig in uw schuur.

Bekijk de oplossing

Voorsorteren

Razendsnel inspecteren door voorsortering. De voorsorteermachine scheidt alvast de over- en eventueel ondermaat van de hoofdmaat voor een snellere sortering. U hoeft vanaf nu alleen nog maar de hoofdmaten te inspecteren.

Bekijk de oplossing

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!