CloseForm

Stronger Together

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

Remote service – Hulp op afstand

Bij een storing of probleem wilt u minimale downtime van uw machine. Elke minuut dat uw machine stilstaat kost tijd en geld. Dat begrijpen wij volkomen. Onze nieuwe machines zijn daarom voorzien van een geavanceerd besturingsplatform. Hierdoor kunnen wij snel en direct een beveiligde verbinding met de machine maken. Het is net of wij binnen enkele seconden naast u staan. Virtueel dan.

Snel vaststellen van het probleem

Na uw telefoontje loggen onze software specialisten direct in op uw machine. Ook is het mogelijk om de schermen te delen. Via onze uitgebreide visualisatie tools hebben we nauwkeurig inzicht in uw machineopstelling en de onderdelen. Wij kunnen direct zien welk onderdeel de storing of het probleem aangeeft. Samen met u kan het probleem nauwkeuriger worden vastgesteld. Meestal is de issue zo klein dat u het direct met telefonische begeleiding zelf kunt verhelpen. Zo niet, dan sturen wij een gespecialiseerde servicemonteur.

Hulp nodig? Ga direct naar onze customer support pagina.

Settings eenvoudig terugzetten

Heeft u of uw medewerkers per ongeluk op de verkeerde knop gedrukt? Zijn uw programma instellingen gewist? Geen paniek! Dagelijks worden er meerdere back-ups gemaakt van uw systeem. Wij kunnen snel en eenvoudig uw machine terugzetten naar de juiste instellingen.

Unieke voordelen:

– Minimale downtime
– Direct hulp bij storing
– Bespaar reistijd en -kosten
– Wereldwijde ondersteuning
– Door onze back-up kunnen instellingen worden teruggezet

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!