CloseForm

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

Reinigen

Zand, grond, stenen, kluiten en loof zijn hinderlijk tijdens het sorteerproces. Sorteerzeven raken verstopt en machines lopen onnodige slijtage op. Voor het verwijderen van elke vorm van afval en vuil hebben wij een passende oplossing, van kluitenscheiders tot rolreinigers en poetsers. Hierdoor verloopt uw sorteerproces niet alleen soepel, maar behouden uw machines ook hun goede staat. Onze compacte systemen zijn eenvoudig inpasbaar in een bestaande sorteerlijn, maar functioneren ook uitstekend als stand-alone machine.

Onze reinigingsoplossingen

Trilzeef (Groente)

Uw groente zuiveren van zand, stenen of kluiten. Door de trillingen in het zeefraam verplaatst het product over de spijlen en valt het vuil hiertussen. Zo heeft u geen stilstand door vervuiling in uw machine.

Bekijk de oplossing

Poetser (Groente)

Een optimaal schoon product voor een grondige inspectie. De Schouten Poetser reinigt uw groente van vastzittend zand. Zo heeft u geen onnodig zand in uw installatie en een schoner eindproduct.

Bekijk de oplossing

Lappendroger (Groente)

Na het spoelen uw product drogen? De Lappendroger droogt en transporteert nadat het product gewassen. Hiermee is uw product beter te inspecteren op mis(vorm) of aantasting. Hogere kwaliteit is meer winst.

Bekijk de oplossing

Spijlenband (Groente)

Eenvoudig grond, loof en kiemen uit uw proces verwijderen. De Schouten Spijlenband transporteert en verwijdert meerdere soorten afval tegelijkertijd. Zo heeft u een schoner product aan het einde van de rit.

Bekijk de oplossing

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!