CloseForm

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

Bolbewerking (Bloembollen)

Al uw gerooide bloembollen ontdoen van wortelen, kleine bollen? Een fluitje van een cent voor de bolbewerkingsoplossingen. Door het brede scala aan instellingen is de machine voor verschillende type bloembollen te gebruiken. Met als resultaat een optimaal pelresultaat.

Ontwortelen

Wilt u uw bollen ontwortelen? In de Pelmachine gaan de bollen over de lengte van de rollen. Doordat de rollen afwisselend tegen elkaar in en uit draaien, trekken de rollen de wortelen van de bollen af. De Lelieafstaarter zorgt voor effectieve snijden van wortelen speciaal voor leliebollen.

Ontklistering

De ontklisterunit verwijdert automatisch en zorgvuldig de kleine bollen van de grote bloembollen. De band transporteert de bollen vooruit. Tegelijkertijd draait er een band in tegenstelde richting over de bollen heen. Zo worden snel en effectief uw grote bollen gescheiden van de kleintjes.

Aanpassing op bol

Verschillende type bollen vragen om verschillende aanpassingen. Bij het ontwortelen of ontklisteren kunt u de machine aanpassen op uw type bol.

Unieke voordelen

  • Tegengestelde banden zorgen voor optimale ontklistering
  • Optimaal pelresultaat door instellingen
  • Geschikt voor meerdere types bloembol
  • Past zich aan op de aansluitende machines
  • Bekijk onze bloembolverwerkingslijn
  • Robuuste en productvriendelijke rubber pelbed
  • Effectieve ontklisterunit met duurzame egelbanden

Wilt u weten of deze oplossing het beste past in uw situatie?

Neem contact op met:

Teade Geertsma

Bel 0229 502150
Of stuur een e-mail naar:
sales@schoutensorting.com

Vragen over service, onderhoud of onderdelen?

Neem contact op met:

Erik Tebbertman

Bel 0229 502150
of stuur een e-mail naar
service@invaroservices.com

Andere klanten bekeken ook:

#oplossingen
Productreiniging (Bloembollen)
Schoon, schoon en nog eens schoon. Met de rollenreiniger heeft u minder last van vellen of zand in uw productieproces. Bovendien kunt u de rollen op uw product aanpassen. We hebben geschikte rollen voor harde of zachte reiniging van uw bloembollen. Bovendien is de rollenreiniger ideaal als aanvulling tussen uw aanvoersysteem en ontklisterunit. Schoon en droog
Bekijk de machine
#oplossingen
Plantgoed sorteren (Bloembollen)
Hoe schoner, hoe beter. De trilzeef bestaat uit een frame met dunne RVS lengtespijlen waar de bollen over verplaatsen. De twee aparte motoren zorgen voor trillingen in het zeefraam. Hierdoor gaan de bollen over de zeef en valt het vel en vuil tussen de spijlen in de trechterzak. De schone bollen zijn klaar voor verwerking. Maatsortering?
Bekijk de machine
#oplossingen
Transportsystemen (Bloembollen)
Wilt u de bloembollen rechtdoor transporteren of de hoek om? Wij bieden ook bochtbanden, waarmee u de bloembollen kunt transporteren over een hoek tot 90 graden. Doordat de banden zijn uitgevoerd zonder ondersteuning, is er een zachte overgang naar de volgende band. Elevatorbanden Elev
Bekijk de machine

Deel deze oplossing

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!