CloseForm

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

Lappendroger (Aardappelen)

Meer winst door schone aardappelen. De Lappendroger droogt en transporteert aardappelen nadat ze gewassen zijn. Hiermee kunt u de schone aardappelen beter inspecteren op mis(vorm) of aantasting.

Vilt doek

Continue drogen met een doek. Als de natte aardappelen op de lappendroger vallen neemt het vilt doek absorbeert direct het vocht. Een drukrol aan de onderkant wringt het vocht uit de doek. Zo raak de doek nooit volledig verzadigd. De afvoerbak vangt het uitgewrongen vocht op, zodat uw werkruimte schoon blijft.

Transporteren

De aardappelen worden rondom gedroogd en tegelijk vervoert door het draaiende doek. De rollen binnen het doek zijn aangedreven door een motor met frequentieregelingen. Hierdoor kunt u de aardappelen sneller of langzamer laten transporteren.

Unieke voordelen

  • Snelle droging
  • Drogen en transporteren in één
  • Flexibele snelheid
  • Duurzaam door gegalvaniseerde materialen.

Wilt u weten of deze oplossing het beste past in uw situatie?

Neem contact op met:

Bram Jansen

Bel 0229 502150
Of stuur een e-mail naar:
sales@schoutensorting.com

Vragen over service, onderhoud of onderdelen?

Neem contact op met:

Erik Tebbertman

Bel 0229 502 150
of stuur een e-mail naar
service@invaroservices.com

Andere klanten bekeken ook:

#oplossingen
Behandelen (Aardappelen)
Kwalitatief goede aardappelen betekent meer omzet. De behandelstations bestaan uit een cabine met daarin een rollenband. De rollenband zorgt dat aardappelen ronddraaien tijdens de besproeiing. Zand, kluitjes en restvloeistof  vallen tussen de rollen in de opvangbak. Hogere bedekking of meer capaciteit? Met de instelbare snelheid van de rollen is dit eenvoudig aanpasbaar. Mobiel
Bekijk de machine
#oplossingen
Spijlenband (Aardappelen)
Transporteren en afval verwijderen in één. De spijlenband is een transportlijn voorzien van spijlen. De aardappelen kunnen hierdoor getransporteerd worden naar uw verwerkings- of sorteerinstallatie en het afval valt hierbij door de spijlen heen. Hiermee behaalt u een schoner eindresultaat met een langere levensduur van uw machines. Productvriendelijk
Bekijk de machine
#oplossingen
Rollenreiniger (Aardappelen)
Hoe schoner, hoe beter. Met deze oplossing heeft u minder vervuiling van zand, stenen en kluiten in uw proces. De rollenreiniger is dan ook een perfecte aanvulling op uw aanvoersysteem en sorteermachine. Door schoon werken behouden uw machines hun levensduur en bereikt u een nog hogere capaciteit in uw verwerking.
Bekijk de machine

Deel deze oplossing

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!