CloseForm

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

Reinigen

Zand, grond, stenen, kluiten en loof zijn hinderlijk tijdens het sorteerproces. Sorteerzeven raken verstopt en machines lopen onnodige slijtage op. Voor het verwijderen van elke vorm van afval en vuil hebben wij een passende oplossing, van kluitenscheiders tot rolreinigers en poetsers. Hierdoor verloopt uw sorteerproces niet alleen soepel, maar behouden uw machines ook hun goede staat. Onze compacte systemen zijn eenvoudig inpasbaar in een bestaande sorteerlijn, maar functioneren ook uitstekend als stand-alone machine.

Onze reinigingsoplossingen

Loofscheider (Aardappelen)

Een mooi schoon eindproduct begint bij het reinigen. De Loofscheider splitst het loof en grond van de aardappelen. Met als resultaat en gestroomlijnde sortering zonder onnodige slijtage aan uw machine.

Bekijk de oplossing

Poetser (Aardappelen)

Optimaal schone aardappelen voor een grondige inspectie. De Schouten Poetser reinigt uw aardappelen van vastzittend zand. Zo heeft u geen onnodig zand in uw installatie en een schoner eindproduct.

Bekijk de oplossing

Rollenreiniger (Aardappelen)

Meer omzet door schone aardappelen. De Rollenreiniger zuivert moeiteloos de aardappelen van kluiten, zand en stenen. Kortom: geen zand in uw installatie en minder storingen en onderhoud.

Bekijk de oplossing

Spijlenband (Aardappelen)

Eenvoudig grond, loof en kiemen uit uw proces verwijderen. De Schouten Spijlenband transporteert en verwijdert afval tegelijkertijd. Zo heeft u een schoner product aan het einde van de rit.

Bekijk de oplossing

Lappendroger (Aardappelen)

Meer winst door schone aardappelen. De Lappendroger droogt en transporteert aardappelen nadat ze gewassen zijn. Hiermee kunt u de schone aardappelen beter inspecteren op mis(vorm) of aantasting.

Bekijk de oplossing

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!