CloseForm

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

Inspecteren

Tijd is geld, zeker bij mensenwerk als productinspectie. Onze oplossingen helpen om afwijkingen snel en arbeidsvriendelijk uit de productstroom te verwijderen. Neem onze leeskamer, waar een overdruksysteem stof tot een minimum reduceert. Dat werkt een stuk aangenamer en sneller. Ook onze rollenleesbanden zijn afgestemd op een efficiënt en prettig gebruik. Liever het inspectieproces automatiseren? De camera’s in onze geavanceerde Optica CS nemen de inspectie grotendeels over.

Onze inspecteer oplossingen

Rollenleesbanden

Aardappelen eenvoudig inspecteren? De rollenleesbanden zorgen voor een transport waarbij de aardappel roteren. Een leesband waarbij u moeiteloos en snel kunt inspecteren. Zo bespaart u tijd en geld.

Bekijk de oplossing

Leeskamer

Niet langer inspecteren in uw koude schuur? Met de leeskamer zit u warm en comfortabel tijdens de inspectie van uw aardappelen. Een oplossing die zorgt dat controlewerk stofvrij en behaaglijk wordt uitgevoerd.

Bekijk de oplossing

Bordessen

Veiligheid boven alles. De anti-slip vloeren, hekwerk, schoprand en zinken traptreden biedt u veiligheid op de werkvloer. Zo beperkt u het risico op ongevallen in uw schuur.

Bekijk de oplossing

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!