CloseForm

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

Behandelen (Groente)

De behandeloplossingen bieden maximale bescherming van uw groente. De cabine besproeit uw producten tegen (bewaar)ziekte, ontkiemen of dient growstop toe. Zo behoudt u de kwaliteit van uw gewas.

Efficiënt

Kwalitatief goede groente betekent meer omzet. De behandelstations bestaan uit een cabine met daarin een rollenband. De rollenband zorgt dat groente ronddraaien tijdens de besproeiing. Zand, kluitjes en restvloeistoef vallen tussen de rollen in de opvangbak. Hogere bedekking of meer capaciteit? Met de instelbare snelheid van de rollen kan dit naar uw wens worden ingesteld.

In lijn of mobiel

Door de verstelbare hoogte van de aan- en afvoerbanden is de behandelset eenvoudig in uw lijn te plaatsen. Kiest u liever voor een verplaatsbare behandel oplossing? Dan is de Carrotcare geschikt. De wielen maken dit behandelstation eenvoudig verrijdbaar.

Unieke voordelen

  • Volledige bedekking met beschermingsmiddel
  • Capaciteit en beschermingsgraad instelbaar
  • Efficiënt behandelen in uw productielijn
  • .

Wilt u weten of deze oplossing het beste past in uw situatie?

Neem contact op met:

Bram Jansen

Bel 0229 502150
Of stuur een e-mail naar:
sales@schoutensorting.com

Vragen over service, onderhoud of onderdelen?

Neem contact op met:

Invaro Services & Supplies

Bel 0229 502150
of stuur een e-mail naar
service@invaroservices.com

Andere klanten bekeken ook:

#oplossingen
Trilzeef (Groente)
Hoe schoner, hoe beter. De trilzeef bestaat uit een frame met dunne RVS lengtespijlen waar de bollen over verplaatsen. De twee aparte motoren zorgen voor trillingen in het zeefraam. Hierdoor gaan de bollen over de zeef en valt het vel en vuil tussen de spijlen in de trechterzak. De schone bollen zijn klaar voor verwerking. Productvrie
Bekijk de machine
#oplossingen
Kisten vullen (Groente)
Non-stop meerdere kisten vullen met de Kanteljuk. Iedere toevoerband brengt bijvoorbeeld de verschillende maten product naar de kist. De detectie sensor houdt de kisten nauwlettend in de gaten. Wanneer een kist vol is, stopt de toevoerband automatisch. Hierdoor zijn uw kisten gemakkelijk te verwisselen, zonder stilstand bij de andere banden. Vanaf één ba
Bekijk de machine

Deel deze oplossing

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!