CloseForm

LET'S TAKE SORTING TO THE NEXT LEVEL

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

04 10 2019

Unieke kans: Optica CS occasion beschikbaar!

#schouten

Bent u op zoek naar een oplossing die uw aardappelen tot op de millimeter nauwkeurig en met een hoge capaciteit sorteert? Wij hebben nu een Schouten Optica CS 08-08 occasion uit 2015 in de verkoop! De huidige eigenaar heeft gekozen voor een 12 spoor Optica voor een nog grotere capaciteit. De Optica wordt technisch nagekeken en voorzien van een nieuwe lijn-verenkelaar. Wees er snel bij want deze occasion staat nog maar net in de verkoop!

Optisch sorteren is de toekomst

Met camera’s en infraroodsysteem scannen we uw aardappelen. Door deze manier van extreme nauwkeurige sortering bereikt u meer omzet. Door een vernuftig afblaassysteem wordt het pootgoed op een zeer productvriendelijke manier gesorteerd. En dit alles in een rap tempo! Een onmisbare toevoeging is de stofafzuiging. Hierdoor heeft u minder last van ronddwarrelend stof en kunt u stofvrij werken.

Download hier de productspecificaties van de Optica CS

Meer inzicht in uw productie

Doordat Schouten zijn eigen innovatieve software en hardware ontwikkelt, weten we wat u nodig heeft. Het bedieningsscherm is makkelijk in gebruik en door de remote services kunnen we u ook op afstand helpen. Maar dat is niet alles. De Optica CS is een bron aan informatie. Gewicht, aantal stuks, vierkantmaat, lengte en tarra, alles kan worden gemonitord. Zelfs een analyse van uw proefmonsters is eenvoudig af te lezen.

Benieuwd hoe Kamp Agro het werken met de Optica CS ervaart? Lees het hier!

De Optica CS komen bekijken?

Wilt u meer informatie of een afspraak maken om de Optica CS te komen bezichtigen? Bel 038 331 4385 of stuur een mail naar sales@schoutensorting.com. Leasen is uiteraard ook mogelijk!

Let’s take sorting to the next level.

 

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!